Sperm i ansigtet samtaler fra swingerklubben

sperm i ansigtet samtaler fra swingerklubben

For her var virkeliggørelsen af et af de billeder, jeg på forhånd havde set for mig. En ganske ung pige lå på knæ mellem tre mænd og slikkede på skift på deres pikke.

De to, hun ikke slikkede, ordnede hun med hænderne, mens den tredje mundkneppede hende. Hun skiftede jævnligt fra pik til pik. I det næste rum var lyset ret dæmpet. Der stod to kæmpestore madrasser ved hver væg. På den ene lå et par og stønnede højlydt. Jeg tror, fyren havde pikken oppe i røven på pigen. Bitten fortalte dem, hvem jeg var og lod til at være fuldstændig upåvirket af, at de lå og kneppede. Der var tomt lige nu.

Men Bitten sagde, at det var deres mest populære rum. Der hang masser af piske og dildoer på væggen, og en hel del instrumenter, som jeg slet tikke havde fantasi til at forestille mig anvendelsen af. Der stod også en gabestok midt på gulvet, og over ved den ene væg var der hamret et stor X op på væggen, som man kunne binde folk til. På vej tilbage til baren passerede vi igen det unge par, der lå på madrassen.

Pigen lå på alle fire med brysterne gyngende, mens fyren lå på knæ bag hende og hamrede pikken op i hende. Hun rakte en hånd ud efter mig. Jeg tøvede lidt, men Bitten skubbede mig i retning af dem.

Jeg besluttede mig hurtigt. Har man sagt A, må man også sige B. Så jeg smed underbukserne og sparkede dem over i hjørnet og kravlede op på den enorme madras. Pigen greb ud efter mig og fik mig placeret foran sit ansigt. Det var tydelig, at hun ville slikke pik. Kort efter lå hun da også med hoved begravet i mit skød, mens min pik langsomt voksede i hendes mund. Fyren lod dårligt nok til at have bemærket, at jeg var der. Han kneppede bare løs i hendes røv. Da hun var tilfreds med min piks status - stiv som en stålstang — bad hun mig lægge mig ind under hende, ind mellem hendes ben.

Jeg var næsten klar over, hvad hun ville, men jeg lod mig lydigt dirigere. Kort efter fik jeg de gyngende bryster lige i ansigtet. Det var for fristende til at ignorere, så jeg åbnede munden og fangede en af vorterne med mine læber. Nu tog hun fat i min pik med tre fingre, og ganske langsomt førte hun min pik op i sin kusse, mens hendes fyr stadig var i hendes røv.

Hun stønnede og gispede i denne mærkelige blanding af smerte og vellyst, som udvikler sig sådan, at jo mere vellyst, jo mindre smerte. Mens jeg lå dér, som den ene af to mænd i mit livs første sandwich, kom Ellen ind i rummet.

Hun var helt nøgen, bortset fra at hun nu havde et hundehalsbånd og en kæde om halsen. Bag hende kom to mænd, også nøgne. Den ene havde stiv pik, den anden ikke. De to mænd næsten væltede Ellen om på madrassen og udsatte hende for en temmelig hårdhændet behandling, i det mindste efter min mening. Men hun nød det! Det var grænseoverskridende at lige her og kneppe en vildfremmed pige, mens ens ekskæreste lå tre meter væk og blev brugte seksuelt af to store mænd.

Jeg havde på den ene side lyst til at komme hende til undsætning, men på den anden side så det skidefrækt ud; ikke mindst da den ene mand satte sig overskrævs på hende og stak sin pik ind i munden på hende. Den anden stod bag hendes ansigt, og da den første fyr trak sin pik ud af hendes mund, blev det hans tur. Og så skal jeg ellers love for, at jeg gjorde store øjne. For nu fik Ellen hans velvoksne pik stukket ind i munden, og jeg så, hvordan mere og mere af den forsvandt, centimeter for centimeter, indtil hele hans pik var forsvundet ind i hendes gab, langt ned i hendes hals.

Hendes læber rørte hans pikhår. Hun lå helt stille. Da hun gav ham et lille skub, trak han sig tilbage. Ellen havde simpelthen lært sig at throate! Det kunne hun ikke, da jeg boede sammen med hende. Hold da kæft, hvor så det frækt ud.

Da hun var mæt og øm i kæberne af at sutte pik, fik hun en omgang lige som pigen, jeg havde min pik i. Nemlig pik i både røv og kusse. Hun var helt vild. Hun råbte over til mig, om jeg havde det fedt. Jeg kunne kun nikke. Så fortalte hun fyrene, at jeg var hendes ekskæreste. Da de hørte det, mente de, at jeg skulle slæbe hende ind i gabestokken og give hende en ordentlig omgang. Det havde jeg nu ikke lyst til, selv om det et eller andet sted lød ret fristende. Da ham, der havde sin pik i røven på Ellen, tilbød mig at bytte plads, sagde jeg glad ja tak.

Ikke fordi jeg var utilfreds med pigen på min madras, men jeg ville gerne sige Ellen tak for, at hun havde slæbt mig med herned. Så jeg krøb over til hendes madras, hvor hun lå på ryggen oven på den ene fyr, der havde spiddet hendes røv på sin fede pik.

Jeg kravlede hen over hende, så jeg sad over skrævs på hende og legede med hendes patter, mens hun gnubbede på min pik. Da hun havde gnedet så længe, at jeg var klar til at komme, lænede jeg mig fremover og kommanderede hende til at åbne munden. Hun gjorde det lydigt og villigt. Al min sperm landede på hendes tunge, inden hun sank det. Den anden fyr havde nu tømt sin pik ud i Ellens røv, og Ellen var selv kommet flere gange i nogle små serie-orgasmer.

Den store, tordnende orgasme havde hun endnu til gode. Men vi satte os ud i baren og fik noget vand, inden vi fortsatte ind i det inderste rum. Alt indhold på side6. Din browser understøtter ikke iframes. Ekskæresten tog mig med i swingerklub En ganske ung pige lå på knæ mellem tre mænd og slikkede på skift på deres pikke. En dag beklagede jeg mig over, at jeg ikke havde fået ret meget sex, siden hun flyttede. Jeg har fået masser! Så hun sænkede samtidig stemmen.

Der gik et kort øjeblik, så var hun tilbage. Jeg begyndte at knappe bælte og jeans op, samtidig med at hun kravlede op i sengen og over mod mig. Hendes kæmpe bryster svingede fra side til side. Jeg lænede mig over mod hende og med en hånd begyndte jeg at kæle med hendes højre bryst og vorte. Den anden hånd fortsatte med at trække mine bukser ned. Hun begyndte på alle fire over skrævs på mig, at fjerne mine underbukser. Pikken sprang frem og stod stiv op så hendes venstre brystvorte trykkede mod pikhovedet.

Hun lænede sig lidt længere frem og vi begyndte at stikke tungerne ind i hinanden mund, hun førte sine hænder op til nakken på mig. Jeg kunne mærke hvordan hendes bryster blev mast mod min krop. Mine hænder fandt om på ryggen af hende, og jeg kørte dem langsomt ned mod hendes Balder. Hun havde en kæmpe røv, men den var stadig helt fast. Det måtte skyldes hendes forholdsvis unge alder. Hendes hænder begyndte at glide ned langs min krop, først ned over brystet og så videre ned mod skridtet.

Langsomt begyndte hun at slikke mine brystvorter. Jeg tog godt fat om hendes balder og trak den fra hinanden. Langsomt begyndte jeg at kærtegne hende rundt om hendes våde fisse. Hun stønnede sagte, og bevægede sig langsomt men sikkert nærmere mit skridt med små kys ned over maven.

Med sin højre hånd greb hun om min pik, og førte sin venstre ned og begyndte at kæle med mine nosser. Hendes jøjre hånd begyndte at køre op og ned omkring skaftet på pikken, og nu fik hun også tungen til hjælp. Hendes tunge gled hen over pikhovedet. Hun kiggede op på mig samtidigt med at hun lod sine læber glide ned over pikhoved.

Det forsvandt ind i munden på hende. Hun begyndte i dybe faste bevægelser at overtage hendes hånd arbejd med sin mund. Hendes bevægelser blev hurtigere. Mine hænder fandt hendes to store tunge bryster som jeg begyndte at klemme og massere. SVUP-lyden fra hendes suttende mund, gjorde at jeg næsten var i ekstase nu. Jeg kunne mærke at min pik dundrede, der ville ikke gå lang tid før jeg ville komme i en kæmpe udløsning.

Hun tog pikken ud af munden, og begyndte igen at slikke op og ned af den. Hun smilede og åbnede munden. Hendes hånd fortsatte med at køre op og ned. Så kom jeg, i et langt sprøjt væltede det ud over hende. Det ramte hende i håret, på kinderne og i munden. Det løb ned ad hendes hals, da hun igen begyndte at slikke.

Helt utroligt, det så ud som om hun nød at smage på spermen. Hun tog det ind i munden og lod det glide ud igen, så det gled ned over hagen, og hang i store lange plamager. Det var Karen der stod i døren, Kun iført trusser og bh. Karen var noget mere slank end Stine. Hun havde håndfulds størrelse store bryster og en fast rund meget velformet røv. Stine gav slip på min pik, som efterhånden var blevet lidt slap efter udløsningen.

Hun vendte sig mod Karen. Hun fik hurtigt bevæget sig over til sengekanten og sat sig med benene spredte og ud over sengekanten. Karen gik over til hende, mens hun med et lille frækt bid i underlæben kiggede med sine spejl blanke øjne over på mig. Jeg kunne ikke undgå at mærke hvordan lysten stille og roligt begyndte at løbe igennem min krop igen.

Stine tog med begge hænder fat rundt om Karens hofte, og begyndte at massere hendes baller ganske forsigtigt. Det passede med at Karens fisse ville være lige ud for Stines ansigt hvis hun smed trusserne. Tanken om hvad jeg skulle til at opleve fik det til at varme nede mellem min ben. Jeg tog fat med den ene hånd omkring min pik.

Den var stadig fugtig og halv tyk. Forsigtigt begyndte jeg at kæle med den, uden at fjerne blikket fra de to piger. Stine lod sin ene hånd løbe op langs ryggen på Karen, samtidigt med at Karen tog fat omkring nakken på Stine. Hun lod sine hænder køre ind igennem Stines hår.

Jeg går over og stiller mig om bag Karen. Jeg kan se at Stines hænder ælter Karens runde baller igennem hendes frække og meget lidt dækkende trusser. Min pik er begyndt at dunke og den er også vokset lidt igen.

Jeg flytter mine hænder op og begynder at bakse med Karens bh. De to kvinder er efterhånden helt tætte. Det skal hun ikke sige to gange. Jeg lader min hænder føle sig fra hendes ryg og om foran, til jeg når hendes faste bryster. Langsom lader jeg min fingre glide hen over dem. Da jeg når hendes brystvorter, kan jeg mærke de er helt stive. Da jeg forsigtigt rører ved dem, sitrer det igennem hele hendes krop. Hun har selvfølgelig mærket hvordan min pik er vokset op og nu støder mod hendes underliv.

Med hendes ene hånd begynder Stine at trække ned i Karens trusser. Forsigtigt begynder jeg at nulre Karens stive brystvorter. Et stille men langt støn undslipper Hendes mund. Jeg kan mærke hendes trusser blive trukket helt af, da de et kort øjeblik hænger lidt fast på min nu helt stive pik. Stine rejser sig op. Og et kort øjeblik efter begynder de to piger at kysse med hinanden. De masser deres kroppe helt op ad hinanden, så mine hænder på karens bryster kommer i klemme mellem de to pigers bryster.

Stine begynder at trække os alle tre over mod hende, samtidigt med at hun bevæger sig op i sengen.

... Escort massage danmark søger elsker

MASSAGE FRÆK GAMLE DAMER SØGER UNGE MÆND

feb Tantra Massage Ringsted Fisse sperm samtaler fra swingerklubben Det passede med at Karens fisse ville være lige ud for Stines ansigt. Tantra Massage Ringsted Fisse sperm samtaler fra swingerklubben Det passede med at Karens fisse ville være lige ud for Stines ansigt. Sperm Massage Privat. Parmassage deal samtaler fra swingerklubben. Parmassage deal sperm i ansigtet. Her vil du finde en online-video med scener af forskellige mundtlige og .

Michelle thorne escort escort haderslev

maj Samtaler fra swingerklubben er en helt ny programrække, der giver I spaen. Chat Kuldbjærg erotiske dvd modne mænd Gå til ansigt samtale det samtaler FRA swingerklubben escort thisted, Porno masage sperm på mig. Parmassage deal samtaler fra swingerklubben. Parmassage deal sperm i ansigtet. Her vil du finde en online-video med scener af forskellige mundtlige og . 1. feb Med swingerklub nordjylland for kønssygdomme. møltrup hede escort poland sperm i kusse sugar babes pornhub account Organisationer alle samfund industrien samtaler harpe på hvad redhead dating site . Top Og Sænke Dem Ansigt Fra Escort Massage Jylland Nøgne Danske Piger Gratis Fisse.

Lokal Middelfart © 2018