Knep min røv fremmed pik

knep min røv fremmed pik

Konen grinede da jeg fortalte om min fantasi og sagde: Det blev selvfølgelig ikke til noget lige med det samme, og snart gled vi ind i hverdagens trommerum Det blev sommer og en eftermiddag da jeg kom sent hjem fra arbejde, gik jeg ud for at tage mig et bad, på kanten af badekarret lå en stor sort dildo med en sugekop i den ene ende.

Da jeg aldrig havde set den før, måtte konen jo have købt den til sig selv. Jeg smuttede hurtigt i bad og tog en morgenkåbe på, inden jeg gik ud til konen i haven, hun havde lavet kaffe og sad og fik lidt sol på hendes lange ben.

Jeg stillede mig ved siden af hende og sagde: Jeg klaskede dildoen på hendes kind, og holdt den som om det var min pik. Hun suttede dildoen som det var en rigtig pik, min egen pik begyndte at rør på sig, så lidt efter hev jeg dildoen ud af hendes mund og skubbede hende nærmere den ægte vare. Hun var ikke sen til at vippe min pik ud i det fri og sutte den grundigt.

Inden længe kunne jeg mærke at det snart ville gå galt, så jeg stoppede hende. Hurtigt fandt jeg klitoris og skiftevis suttede og slikkede den, konens vejrtrækning blev mere og mere stødvis, og da hun efter et stykke tid var godt liderlig og safterne nærmest løb ud af hende greb jeg dildoen og pressede den mod skamlæberne.

Dildoen gled ligeså stille ind i hendes fisse, jeg bukkede mig frem og slikkede hende mens jeg trykkede dildoen i bund. Hun stønnede højlydt og pressede sit underliv mod dildoen og min tunge, jeg trak mig lidt væk og satte farten op med dildoen, jeg kneppede hende dybt og hårdt, hun stønnede: Hun stønnede højt, ja nærmest skreg: Det gjorde at jeg kom helt i bund og kneppede hende det bedste jeg havde lært.

Konens hånd gled ned imellem sine ben og fandt dildoen som hun fik langsomt presset ind i fissen, hun kunne nu kneppe sig selv i fissen, mens jeg kneppede hendes anus. Febrilsk prøver jeg at åbne munden nok til at den kan komme ind, men jeg kan kun lige få hovedet ind i munden - uanset hvor hårdt jeg så end prøver.

Min mund er fuldstændig spilet ud af kæmpepikken, og jeg kan mærke hvordan han selv spiller pik under min mund. Blindfoldet og headsettet bliver fjernet fra mit hoved, og jeg nyder at se den store pik så tæt på.

Jeg kan se hvordan blodet pumper ud i den, og undrer mig over hvor hård den er på trods af størrelsen. Jeg når ikke længere i min tanker og beundring af pikken, før jeg kan se hvordan den svulmer op i hans hånd, og jeg får det første store sprøjt af sperm langt ned i halsen, inden han tager den ud af min mund, og oversprøjter mit ansigt, hår og bryster.

Da han er færdig med at brøle og sprøjte ud over mig, bukker jeg mig forsigtigt ned, og slikker ham helt ren, inden jeg kigger op i hans flotte ansigt, og jeg kan pludselig se ligheden med Jason.

Limousinen stopper igen, og de to unge tjenere hopper ud, og siger farvel til os. Der står et par mænd ude på gaden, som ikke kan undgå at se mig sidde på mine knæ i bunden af bilen med mit ansigt smurt ind i sperm. John vinker dem over, og hvisker noget til dem, inden de hurtigt hopper ind i bilen. De rækker grinende Jason nogle sedler og siger, at det var det hele værd, inden de bliver sat af.

Uforstående kigger jeg skiftesvis på Jason, John og Jasons far. Hun er jo en god lille tøs, som gør hvad hun skal" griner John til Jasons far.

Jeg kan høre høj musik udenfor, og er lidt spændt på, hvad de har i tankerne. Fred stiger ud, og rækker sin hånd ind mod mig. Jeg retter hurtigt på håret, tager ny læbestift på, inden jeg med et smil tager Freds hånd, og følger efter ham ud af bilen.

Han fører mig hen til en dørmand, som han hvisker lidt med, mens de begge kigger på mig. Dørmanden rækker ud og rager på mine bryster, og mellem mine ben. Spermen der løber ud af mig, gør hans fingre fedtede, og jeg bukker mig automatisk ned, og sutter dem rene for ham, inden han kan sige noget.

John og Jonas står ved siden af mig, og Fred giver dem besked på at tage mig tilbage til bilen, og at han kommer om lidt. Flere af mændene der står i kø til klubben, kommer med tilråb, pifter og griner, og jeg kan ikke lade være med at føle mig dejlig billig.

John og Jonas sætter sig på sædet bagerst i bilen, og skubber mig ned på knæ foran dem. De trækker deres lækre pikke frem, og jeg kan se hvor jern-hårde de er blevet af at se på mig bliver brugt af de tre andre. Fred kommer ind i bilen, og han har to andre mænd med. De stiller sig bag mig og en efter en knepper de hurtigt min fisse til de kommer langt oppe i mig, mens jeg bliver ved med at sutte og spille pik på John og Jason, som om intet er sket.

En tredie mand kommer ind så snart de to første er ude. Han trænger hurtigt op i røven på mig, hvor han tømmer sig med et støn efter ganske få stød. En fjerde, femte og sjette kommer også ind og knepper mine to huller inden døren lukkes og vi kører videre. Jason flytter sig ned bag mig, og trænger op i min spermfyldte fisse, mens John presser min mund ned over sin pik.

De knepper mig i takt til de begge skyder deres ladninger i hvert sit hul. Jeg stønner liderligt, da jeg mærker hvordan den slimede blanding løber ud af min nu nærmest umættelige fisse.

Fred trækker mig ned på gulvet, giver mig den store dildo, og jeg begynder hurtigt at onanere med den på fuld styrke. Vibrationerne fra dildoen får det til at snurre i hele min krop og ikke mindst min fisse, og jeg vrider mig på gulvet, mens jeg nyder at mærke hvordan de stirrer på, hvordan jeg ligger og leger med mig selv.

Fred hopper ned fra sædet, og sætter sig overskrevs på mig, flår kjolen til siden, så mine nøgne bryster vælter ud. Han trækker sin kæmpe pik frem, og presser mine bryster sammen om den, inden han begynder at køre sin pik frem og tilbage imellem dem.

I ejer dem allerede" klynker jeg, og pludselig kan jeg hverken høre eller tale mere, for orgasmen overtager fuldstændig mine sanser. Lige som orgasmen aftager nok til at jeg kan registrere hvad der sker omkring mig, mærker jeg kaskader af varm sperm, der vælter ud over mit ansigt og mine bryster, mens Fred, Jason og John alle tre brøler på en gang, mens de tømmer deres pikke ud over mig.

Bilen bremser, og chaufføren åbner døren uden et ord. Din mand bør være i baren endnu" siger Fred "Så jeg foreslår, at du tager din kjole på og giver en drink på værelset" Chaufføren rækker kjolen og de lyse sko ind af døren, og jeg skynder mig at skifte, inden vi alle fire går ind på hotellet. Uden et ord går vi alle sammen hen til elevatoren. Som vi står der, kan man se os fra dele af baren, og jeg kan se at min mand sidder derinde og er igang med at fortælle historier til bartænderen igen.

Elevatoren kommer og vi er hurtigt på til værelset. Da vi er kommet ind, giver Fred mig besked på at skylle mig af, men at få rettet make-uppen, så jeg stadig ligner en billig luder, når jeg kommer ud.

Da jeg kommer ind på værelset igen kun iført håndklæde, trækker han det af mig, og giver mig besked på at sidde pænt på en stol. Mens de laver drinks til os. Hurtigt er der drinks på bordet, og ca. Fred åbner den helt op, og ind kommer et par meget unge tjenere med et rullebord. På bordet er der noget mad, blandt andet nogle meget tykke pølser, som min mand har kastet sin kærlighed på til natspise. De to unge fyre står og træder sig selv lidt over tæerne, mens de kigger sultent på mig. Han holder ikke længe, før han med et støn kommer oppe i mig.

Den anden er hurtig til at tage hans plads, og kommer næsten lige så hurtigt. Hele min krop er skuffet - her troede jeg, at jeg skulle have en masse ung pik, men det gik alt for hurtigt.

Der går ikke mere end et par minutter, før de to opvaskere står der, og Fred peger bare på mig, så er de over mig som løver på et bytte. De knepper mig hårdt, godt og hurtigt, men holder kun lidt længere end de to meget unge tjenere.

Men pludselig opdager jeg til min jubel, at de to unge tjenere er klare igen. Den ene smider sig på sengen, og jeg hopper hurtigt op på ham, og glider ned over hans stive pik. Den anden følge Johns anvisninger og får mig presset ned, til han kan trænge op i røven på mig. De knepper mig hårdere denne her gang, mens de to opvaskere begynder at spille pik tæt på mit ansigt, og jeg kan slet ikke lade være med at sutte pik på dem på skift.

En efter en tømmer de fire mænd sig i mig eller ud over mig, mens Jason, John og Fred sidder og nyder showet. De fire unge fyre går fnisende og high-fivende ud af døren, mens jeg ligger afslappet og lykkelig på sengen. John kommer over til mig med pølserne. Han tager den første og fører den op i min gennemkneppede og sølende fisse, hvor den slimede spermblanding af flere mænds sperm og mine safter løber ud af mig.

Han sætter den i som prop i et stykke tid, inden han tager den ud, og sætter den anden op, knepper mig lidt med den, og trækker den så ud, inden han hjælper mig over på stolen til min drink igen.

Jeg kigger på tallerkenen og ser hvordan de to slimede pølser ligger på den - fuldstændig smurt ind i sperm og fissesafter og fniser lidt, da jeg ser Fred sætte låget på, så de kan holde sig varme i flere timer. Lidt efter rejser de tre skønne mænd, kysser mig på kinden og forlader mig med ordene, at de glæder sig til i morgen, hvor de har endnu en overraskelse til mig. Jeg gider ikke engang gå i bad - hvis min mand ikke opdager spermen på pølserne, så opdager han heller ikke at jeg er smurt ind i det.

Det varer ikke længe, før jeg falder i dyb søvn, og slet ikke hører min mand komme hjem. Men da jeg står op midt på natten, for at tisse, fniser jeg som en teenager, da jeg ser, at Lars ikke bare er kommet hjem, og er faldet i søvn, men også at han har spist begge pølser! Læs næste del Se historier skrevet af Tøjten Gæstebog for: Angiv din stemme her. Hvis du stemmer 1,2,3 skal der angives en kommentar. Du kan godt stemme blank, og kun nøjes med kommentaren.

Skrevet af hans og grethe  Det er ikke nødvendigt at oprette et login, for at læse de frække historier. Men kun hvis du ønsker at skrive og udgive dine historier på SexWriter. Med vores forfatterlogin, får du også glæden ved at se hvormange der læser dine historier, samt hvad de synes om dem, via deres pointafgivelse. Du får også automatisk en helt personlig gæstebog, på siden, som læserne kan skrive til dig i. Gratis erotiske historier, noveller og tekster.

Læs og stem på frække sexhistorier, sexnoveller og sjofle historier og noveller. Nyheder Historier Forfattere Indsend historie!! Sidebredde Du kan justere bredden på historien, hvis selve tekst-bredden er for lang. Scroll funktion Klik på "Start" knappen, og siden vil automatisk scrolle nedad. Udvalgte historier Læst af bruger.

. PORNO MED STORE PIKKE THAI MASSAGE KOLDING

Knep min røv fremmed pik

Du er jo slet ikke til at styre. Elevatoren kommer og vi er hurtigt på til værelset. Det virkede som om, hun helt havde glemt den anden fyr, men pludselig kunne hun mærke, at han havde sat sig på knæ bagi hende. En dag lå vi nøgne på stranden og solede os og Maj lå på siden af mig med hovedet i min armhule. Fan af gode noveller på

Se gratis pornofilm sex date gratis

Lokal Middelfart © 2018