Slave pisk at slikke fisse

slave pisk at slikke fisse

Jeg savnede ikke at kunne høre hende stønne. Nu var jeg parat igen og kørte min pik rundt i munden på hende, for derefter at bore den op i kussen, hvor jeg fik en vidunderlig udløsning og lå længe med pikken op i hende.

Så fik jeg hende rigget til som hun så ud, da vi begyndte og ruskede i hende, Lene vi skal i seng. Hun vågnede og jeg hjalp hende op på værelset. Dagen efter da vi stod op sagde Lene: Du er vist ikke klar over, at jeg har overvågning i stuen, hvad fanden var det du gjorde, hvad tror du dine forældre vil sige, hvis jeg viser de billeder?

Jeg frem stammede at, det måtte de ikke få at vide. Nå må de ikke det, når du er sådant et sjofelt svin,så må du jo gøre hvad jeg siger, du skal gøre rent, komme med morgenmad på sengen.

Åben munden sagde hun og spyttede mig langt ind i munden. Hun så mig ind i øjnene og sagde: Sid på knæ med åben mund, for jeg skal spytte dig i munden, når jeg vil og senere lære dig at drikke urin, men ikke før jeg har pisket, dine nosser så du skriger.

Jeg var chokeret og stammede undskyld. Men hun sagde det behøver du ikke, for jeg vil og kan lære dig, hvordan en røv skal suttes af og det tager timer. Hun hentede et bælte, og piskede mine nosser så jeg sagde be-be og skreg af smerte og råbte i smerte, jeg skal nok gøre hvad du siger.

Det var bedre sagde hun og satte sig oven på mig, så jeg rigtigt kunne bore min tunge op i hendes røv. Længere op sagde hun, imens hun piskede mine nosser. Hun ændrede position og sagde åbn munden og tag min urin og tak mig bagefter.

Jeg drak urinen og takkede hende. Her efter skal du ligge under dynen og slikke mig i søvn og hvis jeg vågner og du ikke er parat med din tunge i min røv eller kusse, skal du have så mange dejlige pisk, jeg elsker at høre når du skriger, Jeg kunne høre at hun nød det, hun tog mine nosser og vred dem om, smerten var så stor at jeg besvimede. Sådan kan det gå sagde hun, da jeg var kommet til bevidsthed og piskede min ømme røv igen. Nu kan du gå ned og slikke mine fødder, husk at komme ind imellem tæerne.

Jeg har et par samtaler jeg skal føre nu i aften, arbejdet skal jo passes, og i aften skal du sutte min røv til jeg falder i søvn og du kender straffen, hvis du ikke gør det hele tiden.

Dit lille svin sagde hun og pissede mig i munden. Synk skreg hun eller jeg pisker nosserne af dig , åh hvor er det dog dejligt, at have en slave, slik min røv godt og grundigt. Når mine forældre ringede for at tale med mig, sagde hun lige et øjeblik og stak mig en lussing og sagde tal ordentlig med dem og så vidste jeg, at straffen bagefter var, at skulle jeg slikke hendes hund af, efter den havde kneppet hende, det var en stor hund af racen ukendt , men jeg skulle fingerkneppe den til den gik, og hun så på at jeg slikkede hver en dråbe op.

Det sværeste var om natten, hvor jeg skulle slikke røv og kusse af under dynen, det at få luft og holde sig vågen, efterhånden kendte jeg hver en fold i hendes kusse og havde lært, at hendes urin skulle jeg takke for.

En onsdag kom der et stort brød ind, brasende ind af døren og råbte: Har du mine penge, Lene sagde ikke nu, kan du ikke vente en uge. Han sagde direkte til Lene: Jeg vil have fisse, for du har ikke betalt og du har ikke pengene. Min tante Lene stammede og sagde: Det kan du da ikke mene Tom. Tom åbnede for bukserne og frem viste en enorm pik.

Det gav et gisp i Lene da hun så den og råbte: Det kan jeg ikke. Tom svingede lidt med den halvslatne pik og svarede: Jeg tror at du vil elske pikken, når du får pisken. Tom gik hen imod hende, med regningerne i hånden: Hvad med dem her.

Du har altid set ned på mig, hvorfor? Det er rigtigt, ned på knæ og tig om min pik. Ja nu skal jeg nok. Jeg stod og lurede i døråbningen og så det hele. Hvordan Lene fik den i alle tre huller Og hver gang han trak den ud af et af de bagerste huller, hed det: Og nu tigger du om at slikke den ren Kom lad mig høre det. Lene suttede det bedste, hun havde lært Men han tog sit bælte og piskede hende på ballerne og vendte Lene på et bord Stak pikken langt ned i munden på hende Imens han piskede kussen.

Er du min nu? Hvor er knægten, jeg vil se ham. Hold ham ude for dette her. Tom rækker ud efter pisken og Lene råber Nej kom frem, jeg kan ikke tåle mere Ikke mere pisk. Da var jeg nødt til at træde frem.

Når der er du. Tom smagte på ordet du. Kom her hen, han gav Lene tre sviende slag Så hun skreg. Lad være med at slå Lene. Jeg gør hvad du befaler, men lad være.

Tom sad med spredte ben Pik og nosser frit fremme. Tom så på mig, op og ned og sagde: Han rejste sig op og svirpede pisken Ned mod Lenes fisse, hun kunne kun skrige. Hvad kunne jeg gøre, jeg gik hen og han sagde: Ned på knæ og nu skal i sutte og dele herrens sperm - Lene sagde straks: DET kan jeg ikke finde mig i, så blev hun afbrudt af sit eget skrig Da Tom flåede hende i kussehårene.

Jeg skal nok, jeg skal nok: Tom, sad stille og sagde kom - og jeg kom og fik et par flade. Se her Lene, når han tigger om, at få min pik i munden. Du får fire slag, direkte imellem skamlæberne. Uuuuuuuuuuuuuuuuuiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…………………………………… Det lød godt syntes Tom, så han gentog det. Gå på knæ og jeg gik på knæ, han holdt pisken, over Lenes fisse.

Pisken hævet over fissen på Lene. Og imens Lene så på slugte jeg den Slik på pik og nosser, nuller dem Blidt eller hun får pisk Og så helt ned i halsen med pikken Åhh det er skønt, at sperme en knægt i munden, han vendte sig om og sagde: Lene sut mig ren, før du får den i røven.

Lige der, tog jeg min lomme kniv Og stak ham tre gange i ryggen. Han så dum ud, da han langsomt døde Vi begravede ham i en skov. Lene var som forstenet og gentog gang på gang, dette er ikke virkeligt. Det er ikke rigtig det her, hvad skal vi gøre. Der blev jeg kold og sagde: Du holder din kæft så er der ingen der ved noget. Jeg gav hende en lussing, hun så forskrækket på mig.

Slår du mig hun så undrende på mig. Det var da dig. Hvem vil tro på det, svarede jeg og det er mig der hersker her nu. Hvordan kan du være så kold? Er der nogen der kan give ideer til mere effektive afstraffelsesmetoder? Der er cirklig mange måder at afstrffe på også uden pisk m. Det er blot at få ideerne og jeg hjælper gerne i et lidt mere privat forum.

Du kan jo prøve at piske hende andre steder end på ballerne,foreks. Prøv dig forsigtigt frem til du finder ud af hvor hårdt hun kan tåle det,det er virklig hård smerte. Men jeg er noget loren ved bastonade slag under fodsålerne; det kan meget let give varige skader.

Og hvis det første indlæg fra den jydske sadist er et tilbud om en fysisk håndsrækning, tror jeg nok jeg må takke nej. Jeg er overbevist om at hvis hun tages under behandling af to mænd, vil hun nyde det - og det er jo ikke meningen. Noget der måske kunne få hende til at føle sig ydmyg og ydmyget, var hvis en domina tog hende under behandling. Det er rigtig nok at slag under fodsålerne kan give varige skader,men tro mig du når slet ikke at slå hårdt nok til at gøre skade,før hun har overgivet sig,selv små lette slag kan være meget smertefulde.

Så hvis man bare går forsigtigt til værks, er der ingen fare. Er selv blevet straffte på den måde i mange år uden skader. Når Moses binder mig til sit kors, og overdænger mig med røde mursten, er jeg gudinden af Jagtvejen. Hvis hun holder af at blive slaaet - saa skal du jo bare lade vaere- det er vel en god straf for hende? Smerten ændrer sig hele tiden. Hun skal bare være bundet så hun ikke kan tage dem af. Hun behøver ikke være bundet. Hun får blot besked på ikke at fjerne dem!! Det er meget vigtigt at i kommer ud af huset evt tage til holland en uges tid, de har nogle dejlige ophold, hvor ens hersker kan få hjælp af andre til at totalt køre en ned, sidst vi var afsted levede jeg 10 dage i håndjern og lille celle, jeg blev undskyld sproget gennem kneppet mange gange hver dag af flere forskellige mænd, men man finder ud af at man helst vil kneppes af sin egen hersker,vores slavekontrakt skulle være legal bindende,dvs vi har en advokats ord og skrift på¨at min hersker ejer mig, har også givet ham min bil og lejlighed.

Det hænger imellem benene på os. Under træningen lærer vi at bruge vores lem i fællesskab, til at gruppevoldtage fjendens kvinder. Jeg snakker granvoksne, liderlige mænd der skiftes til at voldpule hendes følsomme fisse. Så skulle hun i hvert fald nok lære at adlyde!

Så kan du jo også brugs gags og diverse torturmetoder imens Eller bare gennempule hende i røven eller lade en anden gøre det for spændingens skyld. Hej Du har jo aalerede spaskrøret, så brug det i stedet grundigt over brysterne og mellem benene pæ hende inden du knepper hende.

Ellers lav en træhest og giv hende en time på denne inden spansrøret mellem benene. Min slave havde også svært ved at være lydig, så jeg bestilte et cementrør som jeg befalede ham at grave ned i haven. Jeg lænkede hans hænder sammen på ryggen og skubbede ham ned i røret der var gravet ned i haven, og lagde så en tungt ståldæksel over røret så han stod i mørke i hullet, ude af stand til at lægge sig ned eller komme ud af røret. Når han ikke lystrer smides han i røret, hvor han får lov til at stå og tænke over hvordan man straffes som ulydig slave.

Han kan sagtens tåle at stå mange timer på den måde i hullet, og jeg har da også udviklet røret hen af vejen, med et dæksel der er skåret igennem med et hul til halsen, så han kan stilles i hullet, med hovedet spændt fast i dækslet så han står med hovedet over jordoverfladen, mens resten af kroppen står i røret. På den måde kan du fodre og give slaven vand og lade ham stå der i timevis, og når han skal skide eller tisse, jan så må han jo bare gøre det i "lorterøret", det er en rigtig nedværdigende måde at stå med hovedet i dækslet, og alle der kommer forbi kan se svinet stå i straffe røret.

Det er en rigtig fed form for strafrør, og det er virkelig hårdt at stå indespæret i et smalt betonrør der er gravet ned i haven, og ikke vide hvornår svinet kommer ud af røret. Forslag - gi´ hende spanskrørsrap i den nøgne bagdel mens 2 af hendess bedste veninder ser på.

...

GRATIS SEX SØGES ESCORT MILF

Det er vores Fodermester og frivillig slavesvin, min kone tog ham i at slikke fisse på vores barnebarn Louise. Så nu gør han alt for at behage hans Herskere. Pige pisk hendes slave, som han spiser hendes fisse. MetaData[+]. [STREAM] Kategorier: fyld hendes fisse hun fingre hendes kusse Hendes slave Spise hende Spise dette pussy Slave Pige Bundet Til Bænken Få Tortureret Slikke Fisse. Fetish, Slave, Pisk, Ekstrem · Røv, Babe, Blond, Fetish, Slik, Pornostjerne, Fisse, Fisse Slikning Pornhub. Stripper kolding sex privat

Slave pisk at slikke fisse

Lokal Middelfart © 2018