Bedste thai massage århus unge frække piger

bedste thai massage århus unge frække piger

Håber at de ikke brænder ud, det er jo hårdt arbejde de udfører. Skulle have været i Heines tråd     Am'en Og jeg fik fornøjelsen af Am eller var det Ann? Første gang jeg var på dette sted og det da også en rigtig god oplevelse synes dog at det ligger et rigtig dårlig sted men fred med det.

Fik en rigtig fin massage men ikke så meget "leg" som man kunne ønske sig og det gik ikke lang tid efter jeg blev vendt om og hun var færdig med mine ben før hun spurgte om finish hvilket jeg havde det fint med.. Først lidt hånd, så lidt kys på munden og et blow men SÅ kom det vigtigste som jeg er sikker på mange her inde vil sætte pris på.. Am tager den i numsen hvis man lover at være varsom og det er den første thai som tager den anal i Århus!

Jeg vil dog advare folk eller råde folk til at tage dit eget gummi med som passer til dig. Jeg havde 2 af deres kondomer som gik i stykker et anal og et vaginal og hun er meget stram i begge huller og jeg har på ingen måde nogle stor kanon hehe: Til sidste fik jeg blow uden gummi og kunne afslutte over hendes bryster.

Hun ville have kr men gav hende ekstra da hun var villig til at tage den i numsen selvom der ikke var meget plads. Det er en god ide selv at montere gummiet. Da Am skulle gøre det på mig, rullede hun det helt ud, spændte de ud med fingrene og trak det ned over på plads. Det skal rulles på, hvis ikke der skal være så meget luft i spidsen at det risikerer at briste. Næste gang vil jeg lære hende at rulle det på med læberne. Da hun skulle have den analt brugte hun massageolie som smørelse, hvilket et kondom ikke altid kan holde til.

Det var desuden mit indtryk at det helt er op til en selv, hvornår der skal bruges kondom. Under det indledende havde jeg flere gange kalorius så tæt på indgangen, at de fleste andre kvinder i den situation ville skynde sig at samle benene lidt. Det kan selvfølgelig også være et spørgsmål om tillid, at Am ikke gjorde dette. Jeg får stadig de smukkeste billeder på nethinden, når jeg lukker øjnene. Rullede det selv på og det var lige lidt for lille ved bare ikke om hun havde andre men ja jeg tror hun er ligeglad med gummi fordi da hun tog det første kiggede hun på mig som om jeg vil have det eller ej.

Så var mit indtryk desværre rigtigt. Dette gør, efter en kort overvejelse, at jeg ikke tør besøge hende igen. Chancen for at hun rager noget til sig, sammenholdt med et sprængt gummi, er lidt for meget russisk roulette for mig.

Det eller tag dit eget gummi med og brug det. Det er jo ingen garanti for at det ikke sprænger, selvom risikoen er mindre. Den største fare ligger i at hun måske ikke kræver at alle bruger det.

Har også været forbi i dag og alt det andre har skrevet vedr Jip passer hun er en ener magen til humør skal man lede længe efter. Efter vi kom ind og hun spurgte til hvad jeg havde lyst til, gik hun igang, tungekysser, ned og give blov derefter op på briksen og alle stillinger blev afprøvet,  indtil jeg ikke kunne holde mig mere, efter badet blev det ligeledes til en lille sutterne, for som hun sagde den skulle være helt ren.

Jeg ringede i forvejen begge dage.. Og har fået aftalt tid.. Med både jip og Am startede Mutter med at massagen Hør efter pigen kom ind og skulle overtage.

Jeg bestilte hos begge piger en fuld pakke kr som de faktisk begge fik udført inden for hvad jeg kalder rimeligt uden det dog på nogen måde er Super service som der ligges optil i tidligere indlæg.. Sex med Am - bedre men stadig ikke noget ekstra ordinær godt. Jip har store plastik bryster som ikke på mig virker særlig godt udført. De er hårde og knollede.

Am naturlig og pæn yngre Thai pige.. Alt i alt vil jeg mene at går man efter total oplevelsen såvel massage som sex fåes bedre i Århus ved f. Skulle jeg ikke kunne få en tid en af de andre steder kunne jeg måske overveje Am igen Du skal være medlem for at kunne skrive en kommentar. Opret en bruger på Eroguide. Det er helt gratis! Har du allerede en bruger? Anmeldelser af thaimassage og thaipiger i Jylland Search In. Log ind for at følge dette    Følgere 4. Forrige 1 2 Næste Side 1 af 2.

Del dette indlæg Link til indlæg. Nu leder politiet efter vidner. Margrethe med rørende gestus på Henriks fødselsdag: Ærer prinsen med særlig gave. Under dynen lå noget anden end en baby. Mand brød ind i lejlighed i Roskilde: I køkkenet opdagede han noget, der straks fik ham til at ringe Disse fem partier i Folketinget vil legalisere cannabis.

Sommeren er slut - for nu: Regn og køligere luft på vej. Dennis Nord    Har du en link: Dennis Nord skrev, for 1 minut siden:. Aften Ringede og bestilte tid hos am. Jeg lå lidt og tænkte at det nok var en nitte. Men blev så på den frække måde overrasket. Gib har boet i DK i et par år -taler meget beskedent dansk - men godt engelsk PP er - såvidt jeg kan bedømme - klart bedst bemandet p.

Om man så er til AM eller Gib er en smagssag Dennis Nord skrev, den 2. Kom frisk    Hej  hvor kan man parkerer i nærheden af adr. Treesome skrev, for 1 time siden:. Treesome skrev, for 3 timer siden:. Så var jeg afsted igen, denne gang hos Am. Nong, Lucernevej, Aarhus af Ridderlig , Lanna Randers af weber , for 8 timer siden. Randers Lamyai Thaimassage af dodo , for 10 timer siden.

Kat igen igen 1 2 3 af 1master , 1. Gip hos PP i Aarhus af Basba , fredag klokken Falang Wellness - Fredericia af Elprebsi , i går klokken Sabai Massage i Kølkær, Herning af Holmes , lørdag klokken Thai wellness og massage Randers af Piraten , Gin Heng Heng thaimassage Vejle af , 4.

Endelig tilbage hos Cream af Upcoming guy , torsdag klokken Kayly Vejle - once you tried Dala Thaimassage af Thailovervejle , 2. Thaisteder i Randers 1 2 3 af Monty , 1.

...

Bedste thai massage århus unge frække piger

: Bedste thai massage århus unge frække piger

Bedste thai massage århus unge frække piger Søger sex nu latex piger
Bedste thai massage århus unge frække piger Åben Alle dage 8. Bestil gerne tid paa Thaimassage m fra motorvejen finder du Falang wellness, thaimassører tilbyder dejlig og sensuel massage, Snoghøj landevej 99 Fredericia. Jeg er uddannet thaimassør og mestre også tantra og b2b. Har får du en fantastisk og afslappende massage, oile el. Inden i bestiller en tid hos os er der lige nogle ting i skal overholde.
Ældre kvinder sex erotik for kvinder 907

Bedste thai massage århus unge frække piger

Men der var noget over hendes frække væsen der tændte mig så hun forlod rummet for lige at klare toilettet. Hun kom ind og startede straks med superfransk som var pivfrækt med en tunge der kørte over alt inden hun forbarmede sig, og tog mig i munden som hun mestrede med en god kombi af mund ,tunge,hånd og frække øjne.

FUCK jeg var solgt. Tænkte at der skulle ske noget andet hvis jeg skulle have en chance for at nyde seancen lidt mere. Så nu var det hendes tur til at nyde og det gjorde hun. Da der skulle knaldes blev det kun til doggy, hun er en dame der nyder så pludselig var det hende der rykkede som en gal op og ned frem og tilbage mens jeg havde en fantastisk udsigt til hendes velformede røv som villigt modtog kærtegn.

Da jeg var ved vejs ende afmonterede vi kondom og jeg fik en fantastisk afslutning i mund samt kinder og brystet. FUCK jeg har et godt minde på nethinden. Jip smilede og lavede jokes med at hun gerne ville kysse noget mere. FUCK hun er fræk. Jip er en ener på et lagen hvis der er nogle af de herre der bare får den halve service af hvad jeg fik for en tudse er det et rent fund.

Store lavede d skåls bryster en lækker glat mis med en streg på toppen. Hun sagde at hun var for gammel men give mig en oplevelse det kunne hun. Jeg var der forleden dag og fik det indtryk at Jip er indehaver af biksen. Fik rigtig god massage af hende og det efterfølgende var helt i top.

Hun er ikke for gammel, endnu ikke fyldt Mødte Am på vej ud. Havde egentligt besluttet at få en tid med hende sidst på ugen. Var hun indisponibel pga. Am er fabelagtig - det samme er Jip eller Gib??? Hun er ikke nærig med opmærksomhed, tid og ydelser og absolut på højde med Am Foeslog mig også en 4-hands massage næste gang Er ik så kendt i Århus men skal til byen i næste uge så tænkte man lige skulle lægge vejen en tur forbi de dejlige thai piger.

Der ligger en Netto ca. Der har jeg holdt et par gange hvor jeg besøgte PP. Jeg besøgte stedet sidste uge, og massagen var ok, ikke i top heller ikke i bund men nogenlunde. Jeg er ikke sikker, men det ville slet ikke overraske mig hvis "hun" i virkligheden oprindeligt er en dreng som har fået operation De har godt nok fået travlt i forretningen, og skal forhåbentligt snart have forstærkninger fløjet ind. Am startede med en god massage af "bagsiden", startende med fødderne.

Herefter masser af gensidige kærtegn og kys. Foretog en grundig undersøgelse forneden, jeg tror hun født som pige, da hun var i stand til at få en g-punkts orgasme. Det der gør det til en speciel oplevelse at besøge Jip og Am, er at de ikke bare kører et på forhånd fastlagt program igennem. De er begge fantasifulde og har en god fornemmelse for hvad man kan lide, og er åbne for forslag.

Herefter tog jeg hende i munden stående, mens hun sat på hug op af sengen med hænderne om nakken, for at hovedet ikke skulle falde af, og holde det lange hår væk fra ansigtet. Sluttede af med at lægge mig tilbage på sengen, og fik et kombineret blow-og handjob, så jeg så måner og stjerner. Der var ikke aftalt pris på forhånd. Da jeg efter en cola fandt mulvarpen frem, spurgte Am bare: Jeg kan godt lide ikke at betale på forhånd, da jeg så er sikker på kun at betale for hvad jeg har fået.

Men det er der jo sikkert en idiot der får ødelagt, ved ikke at ville betale en rimelig pris efter behandlingen. De gode anmeldelser herinde som jeg selv er en del af , gør at Jip og Am har meget travlt, og har svært med at følge med efterspørgslen. Håber at de ikke brænder ud, det er jo hårdt arbejde de udfører.

Skulle have været i Heines tråd     Am'en Og jeg fik fornøjelsen af Am eller var det Ann? Første gang jeg var på dette sted og det da også en rigtig god oplevelse synes dog at det ligger et rigtig dårlig sted men fred med det. Fik en rigtig fin massage men ikke så meget "leg" som man kunne ønske sig og det gik ikke lang tid efter jeg blev vendt om og hun var færdig med mine ben før hun spurgte om finish hvilket jeg havde det fint med..

Først lidt hånd, så lidt kys på munden og et blow men SÅ kom det vigtigste som jeg er sikker på mange her inde vil sætte pris på.. Am tager den i numsen hvis man lover at være varsom og det er den første thai som tager den anal i Århus! Jeg vil dog advare folk eller råde folk til at tage dit eget gummi med som passer til dig. Jeg havde 2 af deres kondomer som gik i stykker et anal og et vaginal og hun er meget stram i begge huller og jeg har på ingen måde nogle stor kanon hehe: Til sidste fik jeg blow uden gummi og kunne afslutte over hendes bryster.

Hun ville have kr men gav hende ekstra da hun var villig til at tage den i numsen selvom der ikke var meget plads. Det er en god ide selv at montere gummiet. Da Am skulle gøre det på mig, rullede hun det helt ud, spændte de ud med fingrene og trak det ned over på plads. Det skal rulles på, hvis ikke der skal være så meget luft i spidsen at det risikerer at briste.

Næste gang vil jeg lære hende at rulle det på med læberne. Da hun skulle have den analt brugte hun massageolie som smørelse, hvilket et kondom ikke altid kan holde til. Det var desuden mit indtryk at det helt er op til en selv, hvornår der skal bruges kondom. Under det indledende havde jeg flere gange kalorius så tæt på indgangen, at de fleste andre kvinder i den situation ville skynde sig at samle benene lidt.

Det kan selvfølgelig også være et spørgsmål om tillid, at Am ikke gjorde dette. Jeg får stadig de smukkeste billeder på nethinden, når jeg lukker øjnene. Rullede det selv på og det var lige lidt for lille ved bare ikke om hun havde andre men ja jeg tror hun er ligeglad med gummi fordi da hun tog det første kiggede hun på mig som om jeg vil have det eller ej. Så var mit indtryk desværre rigtigt. Dette gør, efter en kort overvejelse, at jeg ikke tør besøge hende igen. Chancen for at hun rager noget til sig, sammenholdt med et sprængt gummi, er lidt for meget russisk roulette for mig.

Det eller tag dit eget gummi med og brug det. Det er jo ingen garanti for at det ikke sprænger, selvom risikoen er mindre. Den største fare ligger i at hun måske ikke kræver at alle bruger det. Har også været forbi i dag og alt det andre har skrevet vedr Jip passer hun er en ener magen til humør skal man lede længe efter. Efter vi kom ind og hun spurgte til hvad jeg havde lyst til, gik hun igang, tungekysser, ned og give blov derefter op på briksen og alle stillinger blev afprøvet,  indtil jeg ikke kunne holde mig mere, efter badet blev det ligeledes til en lille sutterne, for som hun sagde den skulle være helt ren.

Jeg ringede i forvejen begge dage.. Og har fået aftalt tid.. Ann er tilbage i Vejle af Per Dk , Jailak Lucernevej 8, Århus af Thaimig , Nong, Lucernevej, Aarhus af Ridderlig , Lanna Randers af weber , for 8 timer siden.

Randers Lamyai Thaimassage af dodo , for 10 timer siden. Kat igen igen 1 2 3 af 1master , 1. Gip hos PP i Aarhus af Basba , fredag klokken Falang Wellness - Fredericia af Elprebsi , i går klokken Sabai Massage i Kølkær, Herning af Holmes , lørdag klokken Thai wellness og massage Randers af Piraten , Gin Heng Heng thaimassage Vejle af , 4. Endelig tilbage hos Cream af Upcoming guy , torsdag klokken Kayly Vejle - once you tried

Thai massage fyn sex ældre kvinder

Lokal Middelfart © 2018